jossannss

Alla inlägg den 21 augusti 2013

Av Josefine - 21 augusti 2013 22:03

Som titeln säger så är jag as ledsen men ändå glad för att
1. ledsen för att en av mina kameror på min mobil är typ trasig men jag tror att vi kanske ska lämna in den, vet inte riktigt men KANSKE.
2. glad för att dagen i skolan (första dagens sexan) var toppen! Vi fick våra skåp, skåpnycklar osånt och sen så fick vi då sätta upp namnlappar på de så vi vet vems som är vems och så.
Men det var i alla fall jättekul och vi hade fått typ 2 eller 3 nya elever tror jag att det var, jättekul! Det känns som att våran skola är "jätte populär" men det tror jag inte att den är. Imorgon så ska vi ha utflykt till den så kallade "trollskogen" ingen anling om varför vi bara gör det, och då ska vi vara där från typ 9 till typ runt halv 12 tror jag och jag har lagt ner lite matsäck oså, 3 mackor hehe fast inte bara jag la oxå ner:
? En festis
? 3 st "marängkakor"
? Vatten
Och lite vindruvor för det är till eftermiddagen för jag blir så lätt hungrig? men ja nu måste jag sova!
Godnatt!!??

[Bild]

Av Josefine - 21 augusti 2013 12:43

Som i titeln så så var det första dagen i sexan idag och det var faktiskt jättekul!!

Det finns en tjej som gick i trean men kom upp till oss nu i fyran, hon har jag redan blivit kompis med, hon är faktiskt jättesnäll!

Men jag, en annan kille i sexan och två femmor fick vara ''faddrar'' åt henne då vi till exempel visra var vissa saker finns och tar helt enkelt hand om henne och nej vi fick inte välja vem vi skulle ta hand om, våran mentor bestämde det. Då ska man även sitta vid samma bord vid luchen oså, men idag så fick vi sluta direkt efter lunchen (kl. 12) (YEYY!)

Bara för att det var första dagen<3<3 jag ser fram emot terminen och allt som vi ska få lära oss oså.

Jag hoppas att våra matleverantörer (Elsas Skafferi) har lärt sig under sommarlovet att barnen inte äter den maten som de gör för vi får verkligen ASäcklig mat i skolan;((


Den gå rseriöst typ inte att äta, vi har fått pannkakor EN GÅNG på typ två år och de var jättegoda, de lyssnar inte ens på elevernas önskemål det kanske är en gång i månaden vi får något gått...

Men ja, måste kila!!


Presentation


Hej! Jag heter Josefine och jag är 12 år. På den här bloggen skriver jag lite om min vardag oså, det kan bli så att jag inte bloggar varje dag men aja.
ENJOY MY BLOG!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards